Så här går det till

Vill du beställa en design eller header av mig så skicka ett mejl till mig ( louiseevelina@gmail.com ). Skriv din bloggadress, vilket av design paketen du vill ha och hur du vill ha designen. Här nedan finns saker du kan fundera över som hjälp. ↓
 
» Färgtema - Vilka färger vill du att designen ska gå i?
» Bakgrund - Färg eller bild och vilken färg eller typ av bild.
» Bilder till header - Om du inte har en färdig header kan du skicka bilder du vill ha i header så gör jag en åt dig. Skriv då gärna önskemål på hur dennna ska se ut.
» Bredd på Headern - Hur stor del av sidan ska den fylla?
» Bredd på inlägg - Hur breda bilder vill du kunna ladda upp och hur mycket av sidan ska täckas av inläggen när en öppnar bloggen från en dator
» Typ av meny du vill ha - sidomeny, dropdown eller annat.
» Vilka socialamedier vill du länka till?
» Typsnitt 
Handskrivetsans serif (raka och tydliga bokstäver) eller serif (bokstäver med fötter)
» Ev. inspirationskälla - Exempelvis en anna blogg eller hemsida du gillar.
 
Efter att jag har bekräftat din beställning kodar jag så fort som möjligt upp designen. När jag har fått någon form av struktur skickar jag en länk till dig så att du kan säga om du är nöjd eller om jag uppfattat något fel så jag snabbt kan rätta till det. När designen är klar får du granska allt innan du får koderna. Jag kan också sätta in dem åt dig om så önskas. 
 
BETALNING
Betalningen kan ske både via swish och kontonummer. När jag fått pengarna skickar jag koderna eller så sätter jag in dem åt dig. 

Om mig

Det finns fina gratismallar att använda men jag tycker själv att det är roligare att blogga när ens design är unik. Vill du också ha en personlig bloggdesign skapad efter dina önskemål? Då kan du beställa en av mig.

Jag har hållit på med webbdesign sedan 2007 och har väldigt goda kunskaper i HTML och CSS. Jag har alltid gjort min egen design och jag är självlärd. Just nu gör jag bloggdesign till blogg.se och ItGirls.se. Så vill du ha en snygg design till din blogg då kan jag hjälpa dig.