Beställ header

Vill du ha hjälp med en personlig header? Skicka då ett mejl till mig ( louiseevelina@gmail.com ). Skriv din bloggadress, vilket av designpaketen du vill ha och hur du vill ha din header.
 

Designpaket

ENKEL HEADER MED TEXT | 80 kr
Jag hjälper dig att göra en enkel header med endast text i ett typsnitt som du själv väljer. Handskrivetsans serif (raka och tydliga bokstäver) eller serif (bokstäver med fötter).
 
HEADER MED BILDER | 100 kr
Jag skapar en personlig header enligt dina önskemål. 

ILLUSTRERAD HEADER | 400 - 800 kr
Du kan också beställa en illustrerad header av mig. Då gör jag din header i illustrator från grunden. Du får maila refferensbilder och dina tankar om hur du vill att den ska se ut och sen gör jag en personlig och unik illustration åt dig.

Om mig

Det finns fina gratismallar att använda men jag tycker själv att det är roligare att blogga när ens design är unik. Vill du också ha en personlig bloggdesign skapad efter dina önskemål? Då kan du beställa en av mig.

Jag har hållit på med webbdesign sedan 2007 och har väldigt goda kunskaper i HTML och CSS. Jag har alltid gjort min egen design och jag är självlärd. Just nu gör jag bloggdesign till blogg.se och ItGirls.se. Så vill du ha en snygg design till din blogg då kan jag hjälpa dig.