Mina mål för 2018

Inför nya år är det svårt att undvika att reflektera över det som varit och hur jag vill att det som kommer ska bli. Jag planerar mycket och har lätt att se vart jag vill. Men fokusera lätt all min energi på vart jag vill vara om 10 år. Istället för att bryta ned saker i mindre bitar och tänka på vad jag kan göra idag och imorgon för att nå framåt. Därför tänkte jag idag dela med mig av några tankar och mål inför 2018.
 
 
HÅLLA LIV I MINA KANALER
2017 började starkt och hela vårterminen hade jag lust och glädje av att blogga, updatera min instagram och jag gjorde även lite youtube videos. Men sen blev det sommar och jag tog lite ledigt och sen fick jag aldrig riktigt igång glöden igen uder hösten. Men nu, efter 4 designbyten och ett nytt år, har jag börjat lägga upp planer för materiel som jag ska producera. - Inlägg jag vill skriva och videomaterial som jag vill skapa. Så jag hoppas att jag hittar energi och glöd till detta.

FAMILJETID
I alla fall under vårterminen och sommaren ska jag både jobba och plugga sammtidigt och det är uppenbart att det kommer att ta upp mycket av min tid. Jag vill inte ta på mig alldeles för mycket och känna stress och skuld över att jag kanske inte har tid för min familj. Jag vill att vi gör saker tillsammans och inte bara tänka att vi ska ta oss igenom dagen.
 
 
LÄSA BÖCKER
2017 var ett bok år för mig och det finns inget som jag tycker är så tillfredställande som att avsluta en bok. 2017 läste jag 54 böcker från pärm till pärm och det blev mycket YA (Young Adult) och Romance. 2018 har jag satt ett mål på 60 böcker och jag inser att det nog är lite väl ambitiöst men jag vill ändå se hur nära jag kan komma. Årets första bok blev Ready Player One av Ernest Cline, jag har snart läst klart Red Sister (Book of the Ancestor #1) av Mark Lawrence och har nyligen köp Red Queen serie av Victoria Aveyard. Är så taggad på allt jag ska läsa detta år. 
 
FLYTTA TILL EN NY STAD
Detta är väl inte direkt ett mål eftersom att jag vet att det kommer bli av. Men jag är ändå spänd och peppad inför det. Jag har bott i två olika städer i mitt liv. - Umeå och Skellefteå. Båda ligger i Västerbotten, jag har släckt i båda städerna och båda är rätt snarlika varandra. Så jag är rätt taggad men också lite nervös inför att flytta till Uppsala. Det är inte bara första gången jag flyttar till en ny stad utan också första gången jag inte kommer att bo nära mina föräldrar och syskon. Det kommer både bli en prövning och en ny erfarenhet.
 
 ★ ★
 
Tidigare inlägg:
Saga

Red Queen är otroligt bra!! Har endast läst första delen hitills men alltså WOW.

Svar: Är så taggad på att börja läsa den. Den står näst i tur på min läslista!
Evelina Östlund