Tillbakablick December 2017

Nu kör vi en tillbakablick ända tilll december då jag ligger en månad efter med mina instagraminlägg.
 
 
Det hände inte så mycket på instagram under december månad. Men bland de få sakerna jag delade fanns det med pepparkaksbak och hennafärg. Jag färgar nämligen håret med henna för att jag har märkt att det funkar bäst till mitt hår.
 
 
Jag visade upp en bild på granen de satt upp i centrum som jag såg ofta när jag satt och pluggade på espresso house. Den 8 december fyller Markus år och den kvällen hade jag fixat barnvakt så att vi skulle kunna gå ut och äta m.m. tillsammans. Vi träffade Markus kompis Johan och hans Maria till middagen och åt efterrätt bara vi på café torget mitt i centrum.
 
 
 Min yngre lillebror har börjat gymnasiet och även han valde att gå estet musik. Så på Luciadagen var jag och njöt av hans programs jul- och Luciakonsert.
 
 
 lördagen innan 3:e advent bjöd jag hem mina vänner på julbrunch och lilla julafton.
 
 
Förutom att byta julklappar med varandra beställde vi även hem pizza och gjorde karaktärer till vår kommande d&d kampanj.
 
 
Sen blev det jul och julafton. Helmer fick ett morgonpaket som innehöll en Spider-Man figur (som han fortfarande leker med varje dag) och på kvällen åkte vi hem till mina föräldrar och firade med en stor del av min släkt. Lucia, som är utbytesstudent och bor hos mina föräldrar, var också med och även Markus bror Isak. 
 
☆ ☆ ☆ 
 
Förra månaden: