Today is a birthday, I wonder for whom?

Nu var det nästan tre veckor sedan jag fyllde år, men jag tänkte bättre sent än aldrig. Så här är inlägget om min födelsedag. Jag fick ju ett hejdundrans firande av mina kära DMPare på kvällen men trotts att kameran var med hade jag tankarna på helt andra saker än att fota. Så detta är vad som hände under dagen.
 
 
Det började hemma där jag fick paket efter att vi alla ätit frukost. Jag fick två fina toppar, en stickad poncho och en bok (ska visa sen). 

 
Och tårta fick jag också. Oreobotten, fyllning gjord på mandelglass och toppat med lemon curd. Den var förvånansvärt god och sjukt masstig.

 
När vi ätit tårta vid helt fel tid på dygnet åt vi också lunch och lilla Helmer fick sova middag. Detta lagom till att mina föräldrar kom förbi på kaffe. Då fick jag en till liten present. Ett halsband med mitt namn i en silverkedja.
 
 
Men detta var ju inte bara min födelsedag utan också sista dagen på nollningen. Vid 15 åkte jag därför iväg till Matilda där vi hjälpte varandra bli fina inför kvällens fest. - Finsittning. And the rest is history.