Far over the Misty Mountains cold

Jag är en flitig användare av pinterest och efter att jag och några av mina kompisar fortsatte på vår rollspelskampanj så började jag pina lite dungeons and dragons inspirerade illustrationer och på den vägen fick jag inspiration till att göra något eget.
 
 
Självklart har jag inspirerats av min egen karaktär som är en half-elf sorcerer. Jag gjorde två separata illustrationer som jag sen la ihop till det färdiga resultatet. Den ena är ett mönster av fjädrar och löv och den andra är själv huvudmotivet.
 
 
 
Jag har inte illustrerat någonting på hela sommaren så det känns skönt att veta att jag inte bara hade tur förra terminen. I perioder har jag väldigt svårt att lita på att jag kan. Jag tycker att det är extremt jobbigt att dela mina projekt och verk och jag blir alltid super nervös innan presentationer. Det är egentligen väldigt märkligt för när det gäller musik blir jag inte det minsta nervös. Jag kan sjunga eller spela på beställning utan problem men när det gäller andra delar av mitt skapande så tycker jag att det är jättejobbigt att utsätta mig för andras kritik. Hela denna blogg är ett stort test och en utmaning för mig och jag är så glad att det mesta jag gör här tas emot så positivt. 
 
Plan Två

Hoppas jag också blir sådär duktig 😍

Svar: Tack vilken fin kommentar! <3 Övning och glädje för det en gör är nyckeln.
Evelina ★