Ett, Tu, Tre små tips

Warner bros studios rekryterar nu folk till jobb på Warner Bros Studio Tours i London. Du som söker bör bland annat ha stenkoll på Harry Potter och J.K. Rowlnings magiska värld, vara service-minded och bekväm med att prata engelska. Vad väntar ni på rekryteringen startade 22 september. Sök sök sök!
 
 
Hur söta var inte dessa? Det är olika powerbanks (portabel batteriladdare) formade som emojis. Har länge tänkt att jag borde införskaffa en ny sånhär då min gamla la av för över ett år sen. Av dessa gillade jag särskillt enhörningen. Anars tänker jag att detta kan vara en utmärkt julklapp till någon.
 
 
THE SECRET REASON WE EAT MEAT
Ett lite alvarligare tips. Ni som funderat på det här med kost, kött och veganism här är en kort film som ni kan se. Det kanske inte är eran sanning men det är något som jag tycker att en borde fundera över. För att ge sig själv möjligheten att göra ett mer aktivt val när det gäller den mat vi stoppar i oss. Men jag varna för väldigt grafiska bilder på vad som sker i kött-, ägg- och mejeriindustrierna.
 
Carnism - Den institutionerade ideologin som stöder användningen av djur för mat, kläder och andra konsumentprodukter. Denna ideologi är ett dominerande trossystem som stöds av en mängd olika försvarsmekanismer och motiveringen att köttkonsumtion är Normalt, Naturligt och Nödvändigt.