Veckan som kommer, veckan som gick.

 
Veckan i allmänhet:
Jag har stressat över konceptidéer, bildmanus och styleframes och velat mellan rotoscoping och coor grading som huvudämne. Jag ska göra en infografisk film, en väldigt rolig uppgift men då jag jag har kämpat med att komma fram till en ide så har jag inte så lång tid på mig att bli klar. Jag vill inte vakna och mötas av stress men i nuläge är nog det bästa jag kan göra att planera och se till att inte hamna på sidospår.
 
Utöver det så är livet rätt bra. Jag har fantastiskt fina människor runt om mig som får mig att må bra och vi hjälper varandra att hantera all skit. 
 
Veckans läsning:
Jag läser inget för tillfället. Gav upp lite på Crossed för att den var så ointressant. Den påminde om Mockingjay men intrigerna var inte alls lika bra beskrivna. Jag är på jakt efter en ny bokserie att begrava mig i. Har fått tips om Wheel of Time som jag ska låna och läsa men fler tips mot tas gärna.
 
Veckans tv-serie:
Just nu följer jag så många olika serier. Det är många som jag sett ikapp och som jag nu väntar på nya avsnitt av men dem jag just nu ser är Stranger things, Rick and Morty, Battlestar Galactica och Game of thrones. 
 
 
Veckans skrivande:
Har försökt komma igång med bloggandet igen. Den har legat i lä under senaste tiden då jag valt att prioritera skolan i första hand. Men nu ska jag försöka hitta inspiration och komma igång med skrivandet igen.
 
Veckans skapande:
Planerar, illustrerar och aninerar min infografiska film som ska handla om color grading och the history of capturing color.
 
Veckans tråkiga:
Har varit täpp i nosen och snuvat sen i torsdags och jag vill verkligen inte få feber och bli sjuk. 
 
 
Veckans roliga:
Jag och Markus ska ha en barnfrihelg då vi ska bo på hotell, gå på opera och äta ute. Egentligen ska vi bara fokusera på att vila och göra saker som är svårt att göra med Helmer. ♥
 
Veckans längtan:
Jag är så fruktansvärt taggad inför halloween! Vi ska ha halloweensittning i slutet av oktober och min kostym kommer bli grym. Jag tycker att det är viktigt med skräckinslag på halloween och är det något jag kan och tycker är kul så är det att se läskig ut. 
 
Veckans låt:
Chills.
 
Bildkälla Tumblr.
 
Veckans blogginlägg:
Jag tipsar om två som handlar om samma saker. Lady Dahmer och Vanja Wikström har skrivit varsitt inlägg om folks reaktioner på Hugh Hefners död. Lady Dahmer har skrivit en välbehövd text om det och Vanja delar en berättelse om Marilyn Monroe som jag tycker beskriver problematiken kring Hefner så bra.