Välkommen in. Känn dig som hemma.

Jag mådde verkligen inte hundra när jag vaknade igår. Jag var fruktansvärt trött och hade jätte ont i kroppen. Men som alla andra dagar gick jag upp när klockan ringde och gjorde frukost åt mig och Helmer. Sen, efter att ha sagt hej då till Markus, packade jag min väska och skjutsade Helmer till förskolan. Jag tog mig sen till skolan, köpte sen mitt morgon kaffe och satt och pluggade fram till lunch då jag fick ett meddelande från en kompis. Hur mår du? och på något sätt var det allt som krävdes för att jag skulle börja må bättre. Mina nyfunna vänner i ettan var nu på skolan och jag gick och sa hej innan jag skulle möta upp Matilda i min klass för fortsatt plugg. Dem gav mig kramar och pratade lite med mig och sen var dagen inte så dålig längre.
 
 
Sen åkte jag till stan och mötte upp Matilda. Vi satt på espresso house och pluggade, pratade om Grease och om tatueringar. - För senare på dagen skulle vi iväg och tatuera oss. Vi gick också en runda på stan och köpte växter till Matildas lägenhet. Detta för att vi inte orkade plugga längre och vi ville nte komma för tidigt till Julia som skulle tatuera oss.
 
 
Jag tatuerade in "storasyster" på armen. För mina syskon. Jag är också mamma och jag kanske blir moster, faster, farmor, mormor vem vet. Men oavsett vad är jag alltid eran syster. Dagen slutade på den positiva sidan ändå.