Tillbakablick Augusti 2017


 
I början av augusti hade Markus åkt ut på konfirmationsläger och jag och Helmer var kvar i mina föräldrars stuga i Skellefteå. Men någon dag innan Markus skulle komma hem på ledighet åkte vi tillbaka till Umeå. När Markus var hemma på ledighet var vi bland annat på Nolia mässan och såg på Umeå IK jubileumsmatch. 
 
 
Markus åkte ut på läger igen och när han sen kom hem vid lägretsslut så åkte vi upp till Fällsvik igen. En sista sväng innan hösten. Helmer tycker mycket om att vara utomhus och gå runt på Rotsidan. Jag tror att det är att han känner sig fri där.
 
 
Innan vi åkte hem till Umeå så stannade vi också i Ullånger för att hälsa på Helmers farmor. Helmer fick pilla med lego tillsammans med farmor medan Markus och Stig såg på fotboll och jag läste Historiskan.
 
 
Innan vardgen började om passade vi ockå på att hitta på något med mina bröder. Vi var på Leos lekland, spelade bowling och fikade. 
 
 
Sen var det måndag och jag träffade min klass för att planera DMPs nollning. Jag och Matilda i min klass passade även på att fika och prata om vad som hänt under sommaren.
 
 
Sen började skolan om och nollningen satte igång. 
 
 
Nollningen startade med grillkväll och följdes sen upp av fadderbjudning där mina giraffer fick göra sina nolletröjor. Innan augusti slog om till september hade vi också kick off-fest, sjukamp och grillmys.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
☆ ☆ ☆ 
 
Förra månaden:
 
Jessica Högberg

Härligt inlägg från en härlig månad verkar det som!

Svar: Tack. :-) Jo det var en bra månad.
Evelina ★