Production, Drink and Draw

 
I veckan har vi börjat producera fler kortfilmer fast denna gång i grupp och med fokus på visuella effekter. Vi ska använda oss av greenscreen, 3D, color grading m.m. Främst ska vi jobba mer med After Effects och post produktion. Denna uppgift känna mycket lugnare än den individuella. Jag kan inte mycket om filmeffekter men eftersom vi jobbar i grupp känns det mycket tryggare och mindre stressfyllt.

 
Stressen har varit där och flåsar mig i nacken ett ganska bra tag nu och detta har gjort att jag slutat upp något viktigt. - Vila. Lite stress  nån gång ibland är okej för det går inte att undvika. Men på senaste tiden har stressen gjort att jag presterat sämre för att jag helt enkelt har fokuserat på att jag är stressad. Och nu, efter att min infografiska film är klar, har allt kommit ikapp och jag har blivit dunder förkyld. 
 
 
Det finns ju så mycket roligare saker jag vill ha tid till. Som i måndagskväll när jag och några dmp ettor gick på drink and draw på Pipes.

 
Vi drack vin och ritade ihop. Så mysigt och trevligt. Jag tycker själv att det är svårt att skissa utan idéer eller utan att det ska bli något speciellt. Men det var umgänget jag kom för. 
 
🎥🍷✏
 
Tryck gärna på gillknappen så att jag vet vilka inlägg ni gillar bäst.
 
Gillar du min blogg? Då skulle jag bli jätteglad om du ville nominera mig till Blogg.se-priset HÄR!