Opera, hotell och finfrukost

Vi har barnfrihelg för att fira vår bröllopsdag. Det var egentligen en månad sedan vi hade vår bröllopsdag men ibland kommer livet ivägen,  så vi planerade in en helg lite senare istället. Efter att vi jobbat klart och lämnat av Helmer hos sin mormor och morfar åkte vi därför till stan och checkade in på hotell. - Samma som vi bodde på när vi gifte oss. Och på kvällen gick vi på Norrlandsoperan och såg deras uppsättning av operan Faust.
 
 
Jag har spenderat mycket tid på Norrlandsoperan i mina dagar. När jag var yngre dansade jag mycket och vi var då ibland statister på föreläsningar. Och när jag gick musikklass i högstadiet fick vi ofta vara test publik på deras genrep. Jag har på den vägen fått se rätt många olika uppsättningar och pjäser.
 
 
Vi valde samma hotell som förra året (stora hotellet) för att vi gillade frukosten. Något vi alltid gör när vi har barnvakt är det att vi ta tid på oss att äta frukost. Även om vi inte gör så mycket är det skönt att kunna ta tid till att göra ingenting. Att gå på restaurang eller café och hinna prata eller bara en sån sak som att gå på bio tillsammans.