Helgen som var och helgen som kommer

 
Under helgen som var har jag varit så trött. Har som jag tidigare nämnt varit lite stressad och även lite snuvig under veckan och det tog ut sin rätt. Markus har också nyss blivit frisk från sin förkylning så ingen av oss hade särskilt mycket ork kvar. Vi hade besök under lördagen men det blev inga större aktiviteter. Vi satt hemma och myste och åkte och shoppade på Avion. Därför är bilderna från en annan dag. Men dem beskriver ändå helgen bra. Addera bara Helmers farmor och hennes man Stig till skaran.
 
Söndag kväll for jag iväg till Matilda och spelade dead of winter vilket jag fick massor av energi av. Jag funkar så. Trots att jag kan vara trött så får jag energi av att vara med andra, helst i grupp.
 
Idag är det måndag igen och en intensiv pluggvecka väntar. Har en uppgift som ska in på söndag men som jag kommer att behöva lämna in på fredag. Nästa helg har vi nämligen skaffat barnvakt så att jag och Markus kan ha en helg för oss själva. Det har vi inte gjort sen innan sommaren och det är ändå fem månader sedan.
 
För oss är det viktigt att vi får vara själva ibland och öra saker bara vi två. Det är lätt att en glömmer bort att ta hand om varandra och sin relation när en är mitt i vardagen. För oss är egna helgen nån gång ibland inte bara bra för att få vara med varandra utan också för att hinna prata med varandra. Så en hinner komma in på djupare saker än hur veckans schema ser ut.