En lördag genom mobilen

Jag vet att denna plats inte levt upp till sin vanliga standard på sista tiden. Jag har inte tagit ned mig kameran om dagarna och inspirationen till nya tips och organisations inlägg har som inte funnits där. Men jag jobbar på att hitta tillbaka och mobilens kamera finns ju alltid med så hör har ni en del av gårdagen i mobilbilder. 
 
 
Vi var på bildmuseet och fick tiden att gå. Hör finns en bilverkstaden för barn som vi tänkte att Helmer skulle tycka var rolig men den var dessvärre stängd så vi gick runt på utställningarna istället. Helmer var inte så intresserad men han hittade roliga saker att göra ändå. Leka med visning exemplaren i shoppen t.ex.
 
 
Utforska nya ställen är ju inte heller så tråkigt. 

 
En av utställningarna tyckte Helmer var lite läskig för att gelatin rummet var märkligt och alla väggar var svarta. Utställningen hete The Sovereign Forest där konstnären och filmaren Amar Kanwar berättar en historia om markexploatering och dess konsekvenser. Utställningen bestod av installationer, filmer och fotografier och var lite svår smält. Var inte tillräckligt insatt för att gripas av det. 
 
 
Utsikten från 5:e våningen var desto roligare tyckte unge herr Östlund. 
 
 
 Den andra utställningen de hade var av tavlor föreställande Norrlands fjäll och berg. Fint.

 
Jag hittade också lite grafisk inspiration för om det är något en kan räkna med när en besöker bildmuseet så är det att det är väldigt fotovänliga miljöer.
 
 
Sen på kvällen skulle jag på Halloween sittning med mitt program. Som alltid hade jag för roligt för att komma ihåg att ta bilder. - Tog inte ens några bilder på mig själv. Jag var i alla fall utklädd till the Mad Hatter från Alice in Wonderland och jag fick återigen bekräftat vilka fantastiskt fina vänner jag har. ❤
 
Gillar du min blogg? Då skulle jag bli jätteglad om du ville nominera mig till Blogg.se-priset HÄR!