Dagboksanteckning

 
Det har bara blivit så att jag gått över från att skriva långa matiga inlägg till att vardagsblogga. När sommaren gick över till höst. Vet inte riktig varför men det är väl delvis för att mina skoluppgifter blivit svårare och då också tar upp mer av min tid. Jag vet i alla fall att jag inte vill att denna plats ska stå stilla och att det på ett sätt är skönt att skriva dagboksanteckningar igen. 
 
 
I detta nu är det 4 dagar kvar innan min illustrerade film ska vara klar. Jag känner mig självsäker när det kommer till illustrerandet och att få dem att se ut som jag vill det jag är nojig över är animeringen. Att få objekten att röra sig och att få allt att sitta ihop fint på den korta tid som är kvar. Jag har ingen uppfattning om i fall 4 dagar är nog för vad jag vill hinna göra eller om jag kommer sitta vid datorn på fredag och bara vilja dö. 
 
 
Det återstår att se. Idag vaknade jag kl. 6.00 då min plan är att vara på skolan tidigt för att hinna börja jobba innan det kommer mer folk till skolan. Det är kul att folk vill titta på det en gör men jag har fortfarande komplex över att andra sitter och tittar medan jag arbetar. Jag hoppas att jag hinner illustrera klart alla scener idag så att jag kan börja animera imorgon. Vill också kunna slappna av ikväll för då ska jag iväg och på spelkväll hos en av mina nyfunna vänner.
emma - mode- mamma

Ha en fin dag


kramis

Svar: Tack detsamma! kram :-)
Evelina ★