Early bird

 
I veckan har jag stigit upp tidigt för att hinna till skolan innan alla andra. Jag är som mest effektiv innan 12 och jag är mer av en tupp än en uggla (läs morgonpigg). Så när detta är färdigskrivet ska jag ge mig iväg.
 
 
Dem bygger om garaget på pedagoggränd i veckan så fram till fredag tar jag bilen till skolan. Känns lagom löjligt eftersom det knappt är en kilometer dit från oss. Men det är skönt att komma fram varm och torr.
 
 
Men jag älskar ju hösten trots regnet. Nu är det en ny fin del av hösten när löven just har fallit men inte vissnat helt. Marken är så färggrann, nästan guldig.
 
 
Väl på skolan är det detta jag sitter med just nu. Detta är en del av ett projekt jag håller på med som ska in på söndag. Jag tror att det är många i min klass som sitter och illustrerar och animerar och irriterar sig på att after effects hänger sig i veckan. Sist vi kämpade så här läste vi gestaltningsteknik. Det jag tycker är jobbigt är att jag inte har en aning om ifall jag kommer vara klar i tid eller inte. Trots att den ska in på söndag så vill jag vara klar imorgon så jag kan fokusera på min presentation i helgen. Vi får se.