We'll take a cup of kindness yet.

Vintermörkret ställer till det, och jag har förmågan att trassla in mig och falla. Depressionen griper inte tag i mig som den gör med så många andra här uppe i norr men vintermörkret lämnat definitivt sina spår.
 
Igår kom frosten igen och snart kommer nog snön på riktigt också. November är en riktigt tråkigt månad. Alla höstens vibrerande färger försvinner när kylan kommer, men än är det inte kallt nog för snön och det är lite för tidigt för julpynt. Men jag och min kära vän Matilda har ändå påbörjat julstämningen med julklappsshopping och glöggdrinkar. 
 
 
Även om det är lite tidigt för att julpynta kan vi ändå lätta upp novembernörkret och börja komma i julstämning. 2016 regisserade Wes Anderson H&M’s julfilm och den är så mysig på ett wes andersonig och alldagligt sätt. Jag brukar titta på den när jag saknar julen. Det är min absoluta favorittid på året. I år har jag till och med insett att jag glömt bort att tänka på vad jag önskar mig i julklapp. Jag vill inte ha något särkillt utan tycker numera att det roliga med julen är att köpa klappar till andra, att pynta, baka och göra saker ihop med mina vänner och familj. Att januari, februari och mars kommer bli tungt kan vi ignorera just nu och bara njuta av den stundande julen.