Tillbakablick Oktober 2017

 
Oktober månad började med att jag och Matilda jock och tatuerade oss. Jag skrev storasyster på armen och Matilda gjorde ett utkikstorn bakom örat.  
 
 
Jag fick låna böcker från en av mina nyvarvade vänner, vilket lett till att jag för första gången sen nyår läst fysiska böcker. Sen gjorde jag och Helmer masker inför Haloween. Han ville vara Spider-Man och tyckte att jag skulle vara Batman. 
 
 
Större delen av månaden har jag ägnat åt ett skolprojekt, att göra en infografisk film. Svårt men lärorikt och definitivt nått jag vill lära mig mer om. Utomhus var det fortfarande fin gulorange höst.
 
 
Oktober var också månaden som vegansk B&J kom till Ica där jag bor. Jag hade glömt hur det känns att äta glass och inte få ont i magen.
 
 
I mitten av månaden hade jag och Markus barnfri helg. Då tog vi in på hotell, gick på bio, satt ute länge på restaurang, gick på opera...
 
 
 ...och åt fantastiskt god frukost.
 
 
Veckan efter kom snön.
 
 
Och i slutet av månaden klädde jag och mina kompisar ut oss för att gå på Halloweensittning. Vi var också på drink & draw, ett evenemang som svenska tecknare anordnar några gånger per termin. Vi drack vin och ritade ihop. Så mysigt och trevligt. 
 
 
Något av det sista vi gjorde innan månaden tog slut var att vi en regnig lördag åkte på en utflykt till bildmuseet. Dock tycke Helmer inte att utställningarna var så intressant utan att det var roligast att titta på allt som fans i shoppen. Oktober gick sen över i november så som månader gör.
 
☆ ☆ ☆ 
 
Förra månaden: