Måndagslistan

Jag hör själv till Ravenclaw men Hufflepuff är det mest underskattade av de fyra elevhemmen. På Pottermore finns det mycket att läsa för den som vill grotta ner sig i detaljer gällande trollkarlsvärlden eller för den som vill veta mer om vad som hände före och efter Harry Potter serien. En av dem roligare artiklarna är denna som handlar om varför en Hufflepuff är den ultimata kärlekspartnern. 
 
 
THE "STRANGER THINGS" KIDS WERE NEARLY A MOTOWN SUPER GROUP
En "dokumentär" om vad Stranger Things gänget gjorde innan serien. Så rolig idé som avslutas med ett musikframträdande av alla "medlemmarna".
 
 
För alla resor reser mycket, eller bara nån gång ibland. Nu finns det en karta över världens alla flygplatser där du kan hitta lösenorden till alla publika nätverk. Flygplatskartan är så pass detaljerad att du kan zooma in på terminalen du befinner dig på för att hitta namnet och lösenordet till wifi-nätverket för just den terminalen.
 
 
MIN JULLISTA
Vi närmar oss mitten av november och i min värld är det hög tid för julstämning. För en mysig start på en ny vecka delar jag därför med mig av min julspellista. Så kan vi tillsammans börja komma in i julstämning.