fredag till måndag - eller vad jag gjort sen sist jag hörde av mig

 
Helgen började tidigt. Vid lunch på fredagen begav sig jag och tre andra hem till en fjärde av mina vänner för våffellunch. Vi gjorde både belgiska våfflor och standard varianten och jag tror att jag aldrig varit med om att det funnits så många olika tillbehör på en och samma gång. 
 
På lördagen var jag, Markus och Helmer på dop för två av våra vänners dotter Thea. Både jag och Markus har jobbat med Theas föräldrar tidigare och hon har en ockås en storebror som är jämnårig med Helmer. Vi har inte så många vänner som också har barn. Så utöver förskolan har Helmer inte så många jämnåriga att vara med. Så det känns skönt att våran Helmer och Theas storebror Viggo har blivit bra kompisar. 
 
 
De hade väldigt fina dekorationer. Jag älskade hur de hade vikt servetterna likt små dopklänningar. De hade också skrivit ut uppslag ur mina vänner böcker som en fick fylla i om en ville. 

 
Trots att det ändå var rätt många gäster kändes det väldigt intimt under själva ceremonin. Helmer var väldigt duktig och satt tyst och frågade bara några gånger om det skulle bli tårta sen. Och till hans stora förtjusning var det inte bara tårta som det bjöd på utan också en hel kakbuffe.


På lördagkvällen träffade jag samma gäng som jag åt våfflor med på fredagen (plusminus en person). Vi såg Cloud Atlas och hade allsång till musikallåtar fram till långt in på natten. 


På söndagen pakade jag, Markus och Helmer väskorna och tog en promenad för att fika hemma hos min barndomsvän Evelina och hennes Eric. 


Helmer sov middag medan vi smaskade på bullar och kakor. Sen blev vi kvar så pass länge att vi även bestälde pizza.
 

På måndagen tog jag och min vän Matilda med oss datorerna till stan för att skriva på en individuell uppgift som skulle in dagen efter. 


Men först tog vi oss varsin kakbit.


Medan vi skrev och läste kurslitteratur ställde dem ut julgranarna i Umeås centrum. 


Nu är den uppgiften inlämnad och det firar vi med julsittning på fredag.

Gillar du min blogg? Då skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på mig till blogg.se-priset! Jag är nominerad i kategorin Årets blivande stjärnskott. 🌟✨ Ni kan rösta fram till den 5:e december.

Black & White

 
Som ni kanske har märkt så har det skett lite ändringar i utseendet här på bloggen. Den här gången har jag inte gjort hela förändringen på en gång, utan uppdaterat bloggdesignen lite allt eftersom. Jag har testat lite fram och tillbaka med nya funktioner och olika headers och tror att jag nu har landat i något som jag kommer trivas med ett tag. En enkel svartvit design med persikorosa länkar. 
 

Klicka för att se en större version.
 
Vill du beställa en design eller annat designrelaterat? Klicka då in HÄR!
 
Gillar du min blogg? Då skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på mig till blogg.se-priset! Jag är nominerad i kategorin Årets blivande stjärnskott. 🌟✨

Wonder Woman

När jag gjorde min infografiska film för någon månad sedan blev det mycket illustrerande. Både objekt och karaktärer. En av dem jag blev lite extra nöjd med var Wonder Woman. Mycket gjordes i all hast och jag var inte så noga med alla detaljerna men denna blev ändå rätt fin.
 
 
Jag jobbar på att få tillbaka lusten för skapandet. Har bland annat gjort en ny header till bloggen och börjat på några andra porträtt. Mycket av min tid just nu går åt till att fokusera på skoluppgifter. Vi har två gruppuppgifter som löper parallellt. Två uppgifter där vi har externa uppdragsgivare. Denna faktor gör att det känns viktigare att leverera något bra men det gör det också roligare att jobba. Då det vi producerar faktisk ska användas av våra uppdragsgivare. Men detta gör också att jag har mindre tid till annat. Får se vad jag har tid och lust till. 
 
Gillar du min blogg? Då skulle jag bli jätteglad om du ville rösta på mig till blogg.se-priset! Jag är nominerad i kategorin Årets blivande stjärnskott. 🌟✨