Stilinspo från Clueless

Här om dagen så såg jag om en film som jag älskade när jag var yngre. Jag såg om Clueless, en high school film som handlar om rikemans dottern Cher vars största intresse är att leka matchmaker. Hon ser det som sitt ansvar som den populäraste tjejen i skolan att se till att andra är lykliga. Jag älskar den här filmen för att den porträterar kvinnlig vänskap på ett väldigt fint sätt, för att huvudpersonen är populär och snäll och för alla halvt galan outfits. Jag blev inspirerad av att se om den, jag som aldrig trodde att jag skulle falla tillbaka i 90-tals modet. Så jag tänkte dela med mig av mina favorit outfits från filmen.
 
 
Som någon som är svag för rutiga kjolar älskar jag detaljen att Cher har flrea sett av kläder som bildar någon form av skoluniform. Något hon delar med sin bästa vän Dionne. Dessa outfits bestod i stor utsträckning av matchande rutiga dräkter.
 
 
En annan outfit Cher ofta har är vitskjorta, kavaj, a linje format kjol och knästrumpor. Hon har ofta skortan utanpå kjolen vilket jag tycker passar väldigt fint ihop med kavajen över.
 
 
När hon går ut på date vill hon se profer och mogen ut så när Cher klär upp sig har hon enkla raka klänningar, oftast i rött eller vitt. Kort kjol, spagetti band och eventuellt lite klockad form på kjolen.
 
 
Har hon klänning i skolan har den ärmar och en annan typ av kjol som jag tycker är så fin är penkjolen med knappar fram till.
 
 
Och jag älskar hennes hår. Enkelt och naturligt. Gillar att hon inte har några galna frisyrer och att det inte är blonderat eller färgat.
 
 
Avslutningvis. Här är alla Chers outfits från filmen.

☆ ☆ ☆ 
 
Tidigare inlägg:
Hemma Hos Felicia

clueless är en av mina absoluta favvofilmer och jag älskar deras outfits!

Svar: Jag tyckte den var okej när jag var liten var mer ett medan girls fan. Men har återupptäck clueless på senare år vilket jag är så glad över.
Evelina

Towe

Åh jag älskar alla outfits från filmen! Nu måste jag typ se den ikväll! Haha

Svar: Det tycker jag! Jag älskar denna film tycker den är fruktansvärt rolig
Evelina ★