It Girls har fått en ny redaktör

 
Och det är jag! Jag är så glad och peppad inför detta. Jag har fått uppdraget att ta över redaktörsposten på It Girls bloggportal och jag har så mycket tankar och idéer. Vill bara genom föra alla på en gång. Jag planerar bland annat att utse veckans blogg, göra intervjuer och lyfta inlägg från dem bloggare som finns på It Girls. Jag tycker att detta ska bli en rolig uppgift och något som jag hoppas kommer uppskattas av er andra som bloggar på It Girls. Jag hoppas också att det ska bli fler som vill blogga på It Girls och att detta ska växa.
 
 
Ni kan läsa mer om detta här.
 
Har ni tips till mig på bloggar eller inlägg kan ni maila mig på louiseevelina@gmail.com.
Lorissa Lovebomb

Grattis och så himla perfekt person för jobbet! <3

Svar: Åh tack. Kul att tycker det.det värmer så mycket. 🌟✨
Evelina ★

ISA

ALLTSÅ!! megagrattis, fy fasen vad roligt! tror säkert du kommer bidra med en härlig blandning av läsvärda saker <3

Svar: Tack för peppen! så kul att få höra.😊😀
Evelina ★

Anonym

Hej!

Kan du någonsin "ångra" att ni gifte er som ni gjorde utan middag osv? Vi planerar bröllop för nästa år och trots att vi sparar massor finns det ju naturligtvis saker vi inte kommer ha råd med. Om vi istället gifte oss 2019 skulle vi ju säkert kunna spara ihop till att filma vigseln med drönare etc :) hur känner du?

Anonym

Oj, den skickade innan jag skrivit klart??
Tycker ert bröllop var jättefint och du verkar så himla klok, så undrade hur du tänkte :) Kram!

Svar: Åh tack för din fina kommentar. Jag ångrar inte hur vi gjorde men jag känner snarare att jag skulle vilja göra det igen för att få uppleva allt igen och få hålla en till stor fest. Jag ångrar inte att vi inte hade middag. Vi valde istället att bjuda dit våra vänner tidigare och åt middag tillsammans med dem innan vigsel och den stunden var superfin. Jag tycker att vårat bröllop var precis lagom långt och jag är nöjd med att vi lyckades undvika dötid mellan hållpunkterna.Hade vi börjat planera vigseln nu istället och om bi hade haft större budget hade bröllopet säkert blivit helt annorlunda. Men en får vila i att vi planerade den finaste fedt vi kunde då.
När det gäller att dokumentera vigseln så tyckte vi att det räkte med att ha en fotograf som tog "vimmelbilder" och lite porträtt på oss.

Hoppas detta svar hjälpte. Känn dig fri att fråga mer om du undrar.
Evelina ★

Anna

Åh vad roligt stort grattis! 🎉🎆🎇 Har undrat vad som hände med portalen efter Josefin. Hur gick du ens tillväga för att få jobbet?