7 saker du inte behöver i din garderob

Vi gör alla köp som senare visar sig vara onödiga. Jag är särskilt duktig på att göra onödiga klädköp med motivationen att den var på rea. Det som händer är att garderoben fylls med plagg och accessoarer jag inte behöver. Jag som nyligen har rensat min garderob på grund av dilemman som detta tänkte dela med mig av lite tips på saker du kan rensa ut ur din garderob och som du garanterat inte kommer sakna.
 
 
DYRA MISSTAG 
Det är de plagg eller accessoarer som kostade för mycket och som du aldrig använt. Dessa plagg hänger bara i din garderob och ger dig skuldkänslor så fort du ser dem.
 
BILLIGA MISSTAG
Dem där köpen som bara blev i stunden för att du såg någonting i affären som var billigt. Detta har jag gjort så många gånger. Att jag är i en affär och ser en väska eller en t-shirt som är jättebillig. Det är inget jag behöver eller har tänkt att jag ska köpa men det slinker med för att det är så pass billigt att jag inte behöver tänka på om jag har råd eller inte. Samma här dem ligger sen i garderoben oanvända och påminner dig om vilket misstag detta köp var.
 
OBEKVÄMA TING
Allt som är obekvämt. - Tröjor, skor, byxor, kjolar. Oavsett vad det är, hur fina dem än är eller hur mycket de än kostade, är dem obekväma att bära kommer du inte att använda dem.
 
DET SOM INTE PASSAR
Plagg som är för stora eller för små. Plagg du sparar för att du hoppas att du ska kunna komma i dem igen. Eller som jag som fram till nyligen hade kläder som var för stora för att jag sparat klänningar jag kunde ha innan jag blev gravid. Gör dig av med dessa kläder för allt dem gör är att dem ligger och tar upp plats.
 
 
SAKER SOM SER BRA UT PÅ ANDRA
Saker som ser bra ut på modeller eller på dina vänner som har en annan kroppsform kommer inte sitta likadant på dig. Det här har hänt mig så många gånger. Att jag sett en outfit i en katalog eller på nån blogg och velat ha plagget. Men när jag får hem det och provar det så sitter det inte bra. Oftast för att jag kurvigare än många störrebloggare och modeller. Men jag sparar det och tänker att så illa satt den nog inte. Det slutar med att jag använder plagget och känner mig obekväm för att sen låta det ligga och ta platts i min garderob.
 
GÅVOR 
Bara för att du har fått det i present av någon du bryr dig om så har du ingen skyldighet att spara det. Ingen kommer fråga ut dig om du har använt den stickade tröjan du fick i julklapp på senaste tiden. Om du fått någonting som du aldrig använder skänk det vidare.
 
PLAGG SOM ÄR OMODERNA 
Spara inte plagg bara för att du väntar på att dem ska bli moderna igen. Om du köpt något en gång för att det var trendigt vid den tiden och inte föra att du tycker om plagget spara det inte. Dessa plagg tar bara upp plats i väntan på en tid som kanske aldrig kommer igen.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat i toppen av inlägget så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
 
Tidigare inlägg:
Anna - Fotograf & Rovfågeltränare

Perfekta tips inför den hemska uppgiften att rensa ur garderoben! ;)

Svar: Tack. Om du inte gillar att rensa be en vän om hjälp. Jag brukar fråga min syster och det tycker jag gör det mycket roligare.
Evelina ★

Johanna

Jättebra tips! Älskar att rensa i garderoben☺️
Vilka fina galgar du har, är dom från loppis?

Svar: Tack. Jag har många trägaljar som min farmor har dekorerat. <3
Evelina ★

Lorissa Lovebomb

Fantastisk lista! Tyvärr har jag kvar saker som är obekväma, ser bra ut på andra och som är för små. Tänker mig att jag ska komma i dem snart igen, haha,

Svar: Jo så tänker väl alla. Till alldeles nyss hade jag en syperfin gul 50-tals kläning som jag inte kunde ha men som jag inte kunde göra mig av med. Men efrer min senaste rensning gav jag den till en av mina bästa vänner. Då vet jag i alla fall att den är i goda händer 😊
Evelina ★

Sandra

Bra inlägg! Jag började rensa här om dagen men ska fortsätta om någon timme!

Svar: Tack. Kul, det bästa tycker jag är att det blir ordning och reda. 🌟
Evelina ★

Hanna

Bra tips!

Svar: Tack!🌟✨
Evelina ★

Anna Munkhammar

Haha väldigt sant!

Svar: 😉😀
Evelina ★

Katta

Vilka bra tips! :D

Svar: Tack! ✨
Evelina ★

Isabelle

Superbra inlägg! Känner genast att jag behöver dra en liten rensning i garderoben igen ;)

Kram!

Svar: Tack! Kul att jag kunde inspirera till någoting. Det är alltid mitt mål. 💛👑
Evelina ★

Annelie Malin Sofia Wedin

På pricken !!! Gått loss på min garderob nu skönt nä de är utrensat :)

Svar: Precis, det är så skönt att få ordning.
Evelina ★

Netti Starby

Så himla bra inlägg och nu fick jag lite att tänka på! :-D Kramis

Svar: Tack så mycket! Kul att jag kan inspirera 😊
Evelina ★