Purple Crystal

Jag har inte målat på väldigt länge. När jag började studera igen efter min mammaledighet så la jag mycket tid på mitt digitala illustrerande och därför lagt målandet åt sidan. Men parallellt  med 3D projektet jag har jobbat på den senaste månaden så började jag måla igen. Det började med att jag målade tre självporträtt som jag egentligen inte blev så jättenöjd med men jag gillar dem ändå för att de är det första jag gjorde efter min konsttorka.
 
 
Efter självporträtten började jag på en mindre tavla på en 30x30cm duk. Gjorde henne utifrån en skiss jag hittade när jag bläddrade igenom mitt skissblock som jag alltid har i väskan. Skissa i blyerts är någonting som jag alltid gör och som jag aldrig har slutat med.
 
 
Med denna känner jag att jag börjar få grepp om min stil igen. När jag inte har målat på ett tag så tycker jag att det kan vara svårt att börja igen. Det blir inte riktigt som jag vill och främst ansiktsdrag och ögon blir överarbetade. Men det hör ju också till. Att lära isg när någonting är bra nog.
 
Jag har redan börjat på en ny efter denna kristallila lady och jag känner att jag blir bättre och bättre och börjar få tillbaka mitt självförtroende. Jag frågar alltid Markus vad han tycker om mina tavlor och allt annat som jag gör. Det är hans åsikt jag värderar högst och jag vet att han alltid är ärlig. Han är också den som pushar mig och alltid säger att jag ska göra det som gör mig lycklig. Ska bli kul att se vart detta tar mig.