Monthly Makers - Geometri

 
 
Ny månad. Nytt tema i Monthly Makers utmaningen. Mars månads tema är Geometri. När jag tänker geometri tänker jag på former. Kvadrater, cirklar, trianglar osv. Lite på matte också eftersom det är namnet på en gren inom matematiken, men det är min brors område inte mitt. När jag gick med i MM utmaningen tänkte jag använda den som en anledning att illustrera. Att fortsätta att utveckla mina kunskaper i illustrator och få skapa för mig själv inte för att jag behöver avsluta en uppgift i skolan.
 
 
Resultatet och mitt bidrag till MMs Geometri tema blir symboler och mönster skapade av geometriska former. Min första tanke var att jag skulle skapa olika djur av geometriskaformer, som origami figurer. Men sen satt jag och lekte med formerna. Satte ihop dem, la dem ovanpå varadra och byggde nät av dem. Då upptäkte jag att det uppstog nya figurer och symbolar inom nätet av former och detta blev det jag istället sattsade på. Det är spännande vad som händer när en bara sättersig ner och börjar jobba. Inte vänta på inspiration utan bara följa med i vart kreatviteten tar en.
melinag.itgirls.se

Men åh vad fint!!

Svar: Tack! 😊🌞
Evelina Östlund

Alicia

Vilket ballt bidrag! Så fascinerande hur det kan finnas en tredimensionalitet fastän det inte är skuggat, utan bara linjer! Så fint, harmoniskt med upprepande former som bildar en helhet. Fint tecknat!

Svar: Tack så mycket! Jag försökte jobba med illusioner att skapa lite 3d känsla och att skapa nya former och mönster av enkla grundformer.
Evelina Östlund

Johanna

åh, vad fina!! gillar den nedersta till höger mest, påminner om mönster jag brukade göra när jag var liten med hjälp av nå typ av plastinstrument? iallafall riktigt snyggt!

Svar: Jag vet vad du tänker på. Gjorde samma sak själv. Vad glad jag blir att det jag gjort väcker ett minne hos dig.
Evelina Östlund

Wilda

Åh vad jag gillar dina former! Framför allt den i översta högra hörnet blev jag extra fäst vid. :)

Svar: Tack så mycket! Detta värmde verkligen. ❤️
Evelina Östlund