Pekingsystrar

Jag blev kontaktad av en tjej som heter Ellinor och är fotbollssupporter till laget IFK Norrköping. Hon berättade att det inte alltid är så lätt i en väldigt mansdominerad värld inom en sport som också är väldigt mansdominernade. Därför har hon och några andra tjejer startat en kvinnlig supportergrupp för laget. Gruppen heter Pekingsystrar och nu när de har startat upp och blir de sakta fler och fler som går på matcher tillsammans och peppar varandra att våga ta plats på läktaren. 
 
 
 
Hon kontaktade mig för att Pekingsystrar ville ha en egen logotyp. Deras idé var att göra en logotyp med inspiration av den klassiska "we can do it"-kvinnan. Vilket jag tyckte både var roligt att utveckla och en snyggt sätt att gestalta gemenskapen och systerskapet i deras grupp. Resultatet ser ni här ovan.
Ni kan hitta Pekingsystrar via länkarna nedan. ↓
facebook: pekingsystrar
instagram: pekingsystrar
 
Är du intresserad av att beställa någonting av mig. En logotyp, ett print eller en annan typ av illustration så kan du kontakta mig via min facebook-sida. ↓

Take a Picture

 
Det som är så fantastiskt med att gå en kreativ utbildning är alla kreativa människor som en får spendera sina dagar med. Människor som gör precis det du gör och som en kan hämta inspiration från. En kan också ta hjälp av dem med saker en inte klarar själv. Jag har länge velat ta lite bättre porträttbilder att använda som bloggheader, profilbild till min facebooksida och lite andra ting. Men min kamera har ingen fjärutlösare och jag känner ingen som bor i Umeå som skulle kunna ta den typen av bilder som jag vill ha.
 
Men nu blir det av för jag har bett Jennifer i min klass att fotografera mig. Ovan ser ni ett inspirationskollage med bilder som jag delade med henne för att ge henne ett hum om vad jag tänker. Jennifer är jätte duktig på att fota natur och krispiga porträttbilder och jag är väldigt peppad att få fara ut och fota med henne.

One in a melon

För ett par veckor sedan fick jag en beställning av Linnea på ett print som jag illustrerade. Nu har den landat i sitt nya hem och här ovan är några bilder som jag fick skickade till mig av Linnea. Jag älskar att få såna här bilder efter att jag gjort ett jobb för att där är så roligt att se vad som händer med ens verk. 
 
 
Motivet är en glad melon med texten one in a melon. Linnea hade en väldigt tydlig bild av vad hon ville ha och hade referensbilder som jag utgick från när jag illustrerade. Linnea väntar sitt första barn och det inramade printet står nu i lillans barnrum.
 
 
 
Är du intresserad av att beställa någonting av mig. En logotyp, ett print eller en annan typ av illustration så kan du kontakta mig via min facebook-sida. ↓