Succéoutfit

- I samarbete med Cubus och Rabble -
 
Entrepenörena Vanja och Josefin har gett oss tipset att ha en succéblus i sin garderob. En blus, top eller skjorta en känner sig lite extra fin och snajdig I som en kan dra på sig när en behöver en extra dos av självförtroende. Jag har tagit detta koncept så långt att jag har 2 typer av outfits som jag alltid dra på mig om jag har en dålig dag. 
 
Den ena är en mönstrad klänning. Ibland behövs inte mer än så för att en ska känna sig fin. Nu till sommaren gillar jag också att ha en jeans jacka till. Den andra outfiten är en som jag har haft mycket i vinter men den funkar året om. Skinny jeans med högmidja, en tight svart polotröja och en lång kofta. Ibland har jag kavaj till om jag vill känna mig mer uppklädd. Denna outfit är en go to som kommit till under senaste halvåret då jag inte burit byxor på drygt 6 år. Men nu börjar dem leta sig tillbaka till min garderob. 
 
Alla plagg i kollaget kan ni hitta på Cubus och jag kan i samband med detta även dela med mig av en rabatt som ger er 10% rabatt på ett helt köp i Cubus online butik.
Bokstund

Gillar klänningen och koftan! Härligt med lite färg 😊

Svar: Ja! De går i samma mönster.
Evelina ★