Se klart

- I samarbete med LensWay och Rabble -
 
 
Jag tycker att det är riktigt snyggt med glasögon. Dem blir en del av ens outfit och ens stil då dem blir en accessoar en ständigt använder. Jag har haft glasögon sen jag var 3 år och har därför gått igenom mängder av olika bågar och något som jag märkt är att om jag (eller mina föräldrar) har köpt ett par bågar endast pga att dem var billigast så blir jag snart missnöjd och vill inte längre använda dem. Det var inte så länge sedan jag själv skaffade nya glasögon och då valde jag ett par nätta guldbågar som jag älskar.
 
Det är så bekvämt att välja båge, fylla i sin styrka och sen bara klicka hem sina nya glasögon. Hos LensWay hittar ni linser, glasögon och solglasögon från massor av olika varumärken. En smart funktion som finns på LensWays hemsida är att om du vill köpa glasögon eller solglasögon kan du inte bara sortera i utbudet efter märke utan också efter form på bågarna.  
 
 
Idag behöver inte nya bågar kosta så mycket och i samarbete med Rabble kan jag desutom dela med mig av rabatter hos LensWay t.ex. så får ni 20% rabatt på solglasögon eller om ni handla linser så får ni ett par solglasögon (till ett värde av 495 kr) på köpet.