First week of summer

Tack för all positiv feedback och lyck önskningar jag har fått inför mitt jobb som redaktör på It Girls. Det gör mig så glad och peppad att ni uppskattar att jag ska försöka väcka liv i sajten. Och i och med detta uppdrag så kommer nästa denna vecka att fyllas jobb men också med andra roligheter. Låt oss ta en titt på sommarens första vecka.
 
 
Måndag
Första dagen hemna efter helgen i Fällsvik. Jag och Markus jobbade under dagen och Helmer fick vara på förskolan. Jag tänkte mycket på utställningen. Vad jag lärt mig av det och hur det var. Jag fick mycket positivt feedback och de flesta tyckte att det jag gjorde var annorlunda, vilket jag självklart tar som något positivt. Det känns som om jag börjar hitta min stil, efter månader av experimenterande.
 
 
Tisdag
På nationaldagen var Helmers förskolan stängd och vi var hemma allihop för att umgås innan helgens resa. Jag och Markus jobbade hemifrån medan Helmer sov och sen åkte vi till Västerbottens museum. Vi tog med oss fika och hade picknick utomhus.
 
 
Efter det så gick vi in på museet för att titta på utställningen We Have A Dream, som även har visats på fotografiska. Väldigt inspirerande. Den visar portätt på olika människor som gjort någonting stort eller litet för mänskliga rättigheter. Vardagshjältar, aktivister, politiker, artister och gymnasieungdomar. Människor från alla skikt i samhället, i olika åldrar och med olika nationaliteter. Alla har dem en dröm om en bättre värld.
 
 
Onsdag
Idag ska jag och Markus fortsatta jobba och Helmer ska få vara med sina kompisar på förskolan. Jag ska även uträtta lite ärenden, köpa lite saker vi behöver till Tyskland resan, växla pengar och packa Helmers väska.
 
 
Torsdag 
Torsdagen blir rätt lik onsdagen. Jobb och förskola plus att jag ska till tandläkaren och laga en tand. Det här är sista dagen innan jag och Markus åker i väg och Helmer ska till sin mormor och morfar så på torsdagskvällen ska vi mysa och berätta för Helmer vadsomhelst hända. Vi har gjort detta en kvällsrutin i veckan, att berätta för Helmer hur nästa vecka ska bli.
 
 
Fredag 
På fredag kväll åker vi till Berlin så under dagen ska vi packa det sista och checka av för att se så vintern harmlöst nått viktigt. Helmer ska vara hos sin mormor och morfar så vi säger hej då till honom innan vi åker och berätta en sista gång hur den kommande veckan kommer bli.
 
 
Lördag 
Lördag blir en resdag. Vi kommer fram till Stockholm på morgonen och reser underdagen mot Hamburg via Köpenhamn. Vi kommer att äta frukosti Stockholm, Lunchi Köpenhamn och middag i Hamburg. Vi åker och har därför valt att göra några stopp på vägen. Vi kommer är en er att i Hamburg innan vi åker vidare till huvudmålet Berlin.
 
 
Söndag 
Söndagmorgon blir det hotellfrukost i Hamburg och vid lunchtid tar vi sen tåget till Berlin. Har jag förresten berättat detta är vår bröllopsresa? Vi gifte ju oss i september och presenten vi fick av mina föräldrar var ett bidrag till vår bröllopsresa och barnvakt åt Helmer. Dem tänkte att vi skulle få åka iväg bara två och få rå om varandra i några dagar. 
 
Detta är hur min första vecka efter att terminen slutat kommer att se ut. Jag vill också berätta att från och med imorgon kommer antalet inlägg att halveras. Jag kommer att blogga en gång varannan dag istället för varje dag.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat i toppen av inlägget så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!