Bryt upp, bryt upp! Den nya dagen gryr. Oändligt är vårt stora äventyr.

 
Godmorgon på er! Jag börja med att tacka er alla för alla fin och peppande respons jag fick på mitt rensa-garderoben-inlägg. Det var så kul att titta in på bloggen och se alla era fina ord. ❤
 
Jag är visserligen i Tyskland nu men jag bjuder ändå på lite outfitbilder från en annan dag ihop med en liten sammanfattning av vad vi har gjort här i Berlin. Vill ni se lite fragment av vår resa kan ni titta in på min insta - @evelinaostlund.
 
 
Hittills har vi besökt East Side Gallery, parken vi bor vid (Tiergarten), gått på en klassisk konsert och gått på DDR museet (ett museum om hur det var att leva i Öst Tyskland). Idag ska vi till Charlottenburg och titta på ett av Europas största slott.
 
 
Här i Berlin är det lika varmt om inte lite varmare än i staden jag är från och det är bara ben och sommarkläder även här. Denna korallklänning hittade jag förra sommaren för en tjuga på Röda Korset.

 
Jag älskar ryggen på den. Det är den detaljen som gör att den känns speciell och inte som att 100 andra har en likadan.
 
 
Vi har nu varit här i 3 dagar. Vi åkte tåg för att kunna stanna på vägen och göra resan till en del av upplevelsen. Varken jag eller Markus tyckte att det var värt att flyga för att spara tid när det inte är nån prisskillnad. Vi han stanna i Stockholm, Köpenhamn och Hamburg på vägen ner och det var helt klart värt den extra tiden då en får se mycket mer av landet.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat i toppen av inlägget så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
Sandra

Åh skulle du inte kunna visa upp din tatueringar? Har sett att du har ett par stycken.