En tips-lista

Godmorgon och glad sommar. Idag har jag Markus och Helmer anlänt till Ullånger för att hälsa på Markus mamma innan vi åker vidare till våran sommarstuga i Fällsvik. Det blir glassätande, midsommar och ledighet för vårdel dem kommande dagarna. En efter en kommer det att dyka upp fler inlägg från min och Markus resa till Berlin men för att skapa lite luft mellan dessa matiga inlägg kommer här en lista med länar till olika bra saker jag snubblat över på internet.
 
 
THE WIZARDING WORLD BOOK CLUB
Det har startats en Harry Potter bokklubb på J.K. Rowlings forumsida Pottermore. Det är en gratis online-bokklubb där målet är att läsa och diskutera alla böcker i Harry Potter serien. Styarten är naturligtvis med Harry Potter and the Philosopher's Stone. Varje vecka presenteras ett nytt tema som det är tänkt att diskutionerna skall kretsa kring. Är det någon mer än jag som känner sig supper taggad på detta!?
 
Den första diskussionen äger rum fredagen den 23 juni (imorgon) på bokklubbens Twitter-kanal, @wwbookclub.
 
 
Huffingtong Post har skrivit en artikel om Allison Kimmey. Hon publicerade en konversation på sin instagram som hon hade med sin dotter när hon kallat sin mamma fet. Hennes sätt att prata med och bemöta sin dotter är så bra och positivt.
 
 
För ett tag sedan hade jag min vän Sofia på besök och då lagade hon denna veganska rätt till oss. Så god och söt i smaken. Perfekt när det är dags att grilla. Jag rekomenderar att servera detta till klyftpotatis eller potatissallad.