Bilar och kaffe

Planen för midsommardagen var att packa en picknickkorg och åka ut till Skuleberget där det finns många fina platser där en kan  vandra och njuta av naturen. Men det regnade hela dagen så vi fick skjuta upp våra planer. Men vi behövde handla så när Helmer vaknade efter dina middagslur tog vi bilen och åkte och handlade i Kramfors och på vägen hem blev det att vi stannade i Lunde.
 
 
Vi stannade först på ett café för en kopp kaffe. Men Helmer var mest intresserad av glassen och kakorna.
 
 
Efter sockerintaget hade Helmer mycket med energi så vi gick över vägen till ett bilmuseum där han kunde vandra runt och titta på alla häftiga bilar. Det är trotts allt hans största intresse just nu.
 
 
Så Helmer och Markus gick runt och tittade på veteranbilar.
 
 
Medan jag och Isak satt i läshörna och drack mer kaffe.
 
 
Och valde bakgrundsmusik från jukeboxen.
 
 
Så dagen blev inte så tokig ändå, trotts regnet.

Se klart

- I samarbete med LensWay och Rabble -
 
 
Jag tycker att det är riktigt snyggt med glasögon. Dem blir en del av ens outfit och ens stil då dem blir en accessoar en ständigt använder. Jag har haft glasögon sen jag var 3 år och har därför gått igenom mängder av olika bågar och något som jag märkt är att om jag (eller mina föräldrar) har köpt ett par bågar endast pga att dem var billigast så blir jag snart missnöjd och vill inte längre använda dem. Det var inte så länge sedan jag själv skaffade nya glasögon och då valde jag ett par nätta guldbågar som jag älskar.
 
Det är så bekvämt att välja båge, fylla i sin styrka och sen bara klicka hem sina nya glasögon. Hos LensWay hittar ni linser, glasögon och solglasögon från massor av olika varumärken. En smart funktion som finns på LensWays hemsida är att om du vill köpa glasögon eller solglasögon kan du inte bara sortera i utbudet efter märke utan också efter form på bågarna.  
 
 
Idag behöver inte nya bågar kosta så mycket och i samarbete med Rabbel kan jag desutom dela med mig av rabatter hos LensWay t.ex. så får ni 20% rabatt på solglasögon eller om ni handla linser så får ni ett par solglasögon (till ett värde av 495 kr) på köpet.
Ni hittar rabbaterna här.

Glad midsommar! ☆

 
Glad midsommar kära ni! ♡
Idag är det midsommarafton och jag, Markus och Helmer befinner oss just nu hemma hos Markus mamma. Planen för dagen är att åka till Docksta där det ska hållas midsommarfirande i kustladan förhoppningsvis med lite dans, tävlingar och kanske även en fiskdamm. Jag hoppas att det ska bli en rolig dag för Helmer då detta blir hans första midsommar. De senaste två åren har vi inte firat midsommar utan bara varit hemma. Men nu när Helmer är så stor känns det kul att åka iväg på något midsommar evanemang.
 
Kommer ni att fira midsommar? Berätta gärna hur. ♥