Veckans lista

 
🌻 Veckans läsning:
The Heiress Effect av Courtney Milan. Bok 1 i Brothers Sinister serien.
 
🌻 Veckans planer:
I veckan åker Markus iväg på konfirmationsläger och jag ska vara med Helmer i mina föräldrars sommarstuga några dagar. Vi åkte hit tillsammans och på onsdag åker Markus tillbaka till Umeå. Men för Helmers och min egen skull tror jag att vi kommer att ha roligare här med mina syskon än ensamma i lägenheten i Umeå.
 
🌻 Veckans nedräkning:
Även om det är härligt att vara ledig så har jag faktiskt börjat räkna ned till skolstarten. Jag har roligt på min utbildning och jag har börjat sakna det efter 2 månaders ledighet.
 
🌻 Veckans skapande:
Sommarens skapande har för ovanlighetens skull blivit skrivande. Jag har skrivit ner små iakttagelser och berättelser som poppat upp i huvudet i en liten röd anteckningsbok. Vi får se om jag behöver dem en vacker dag.
 
 
🌻 Veckans snax:
För första gången på länge så har jag varit och köpt lösviktsgodis. Äter det typ bara när jag ska på bio, vilket inte är särskilt ofta längre.
 
🌻 Veckans tv-serie:
Jag och Markus har sett klart the Handmaid's Tale och det är nog den bästa serie jag har sett i år. Är så taggad inför vad som ska hända i säsong 2. 
 
🌻 Veckans dryck:
Vatten. Känner att jag aldrig har roliga svar på denna punkt.
 
🌻 Veckans väder:
Lite upp och lite ner. Som sommaren har varit hittills. 
 
🌻 Veckans pepp:
 
 
En av tjejerna i Pekingsystrar, vars logga jag har designat, skickade dessa bilder till mig. De har tryckt upp tröjor och är nu så många att de förra söndagen ordnade sin första tjejbuss till matchen. You go girls!
 
 
Fick ett meddelande på instagram från fina Vanja som uppskattade mina ord om hennes blogg. Tack! ✨
 
🌻 Veckans blogginlägg:
Ett av SofiaMilk's gammalt inlägg om hur en kan trycka en Ravenclaw tröja. Detta blir ett projekt till hösten.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat i toppen av inlägget så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!