Veckans lista

 
đŸŒ»Â Veckans lĂ€sning:
The Heiress Effect av Courtney Milan. Bok 1 i Brothers Sinister serien.
 
đŸŒ»Â Veckans planer:
I veckan Äker Markus ivÀg pÄ konfirmationslÀger och jag ska vara med Helmer i mina förÀldrars sommarstuga nÄgra dagar. Vi Äkte hit tillsammans och pÄ onsdag Äker Markus tillbaka till UmeÄ. Men för Helmers och min egen skull tror jag att vi kommer att ha roligare hÀr med mina syskon Àn ensamma i lÀgenheten i UmeÄ.
 
đŸŒ»Â Veckans nedrĂ€kning:
Även om det Ă€r hĂ€rligt att vara ledig sĂ„ har jag faktiskt börjat rĂ€kna ned till skolstarten. Jag har roligt pĂ„ min utbildning och jag har börjat sakna det efter 2 mĂ„naders ledighet.
 
đŸŒ»Â Veckans skapande:
Sommarens skapande har för ovanlighetens skull blivit skrivande. Jag har skrivit ner smÄ iakttagelser och berÀttelser som poppat upp i huvudet i en liten röd anteckningsbok. Vi fÄr se om jag behöver dem en vacker dag.
 
 
đŸŒ»Â Veckans snax:
För första gĂ„ngen pĂ„ lĂ€nge sĂ„ har jag varit och köpt lösviktsgodis. Äter det typ bara nĂ€r jag ska pĂ„ bio, vilket inte Ă€r sĂ€rskilt ofta lĂ€ngre.
 
đŸŒ»Â Veckans tv-serie:
Jag och Markus har sett klart the Handmaid's Tale och det Ă€r nog den bĂ€sta serie jag har sett i Ă„r. Är sĂ„ taggad inför vad som ska hĂ€nda i sĂ€song 2. 
 
đŸŒ»Â Veckans dryck:
Vatten. KÀnner att jag aldrig har roliga svar pÄ denna punkt.
 
đŸŒ»Â Veckans vĂ€der:
Lite upp och lite ner. Som sommaren har varit hittills. 
 
đŸŒ»Â Veckans pepp:
 
 
En av tjejerna i Pekingsystrar, vars logga jag har designat, skickade dessa bilder till mig. De har tryckt upp tröjor och Àr nu sÄ mÄnga att de förra söndagen ordnade sin första tjejbuss till matchen. You go girls!
 
 
Fick ett meddelande pĂ„ instagram frĂ„n fina Vanja som uppskattade mina ord om hennes blogg. Tack! ✹
 
đŸŒ»Â Veckans blogginlĂ€gg:
Ett av SofiaMilk's gammalt inlÀgg om hur en kan trycka en Ravenclaw tröja. Detta blir ett projekt till hösten.
 
Tryck gÀrna pÄ det lilla hjÀrtat i toppen av inlÀgget sÄ jag vet vilka inlÀgg ni gillar bÀst!