Om att inte längre ha ett spädbarn

 
Om vi gör någonting här hemma så vill han hjälpa till. Han vill krydda maten, röra om i pastan, damsuga golvet och bädda sängen. Sitter jag vid datorn så sätter hans sig bredvid mig och lägger huvudet mot mitt bröst och tittar vad jag gör. Om han äter klart innan oss går han och hämtar sina bilar och sätter sig med oss vid köksbordet. Om jag sitter och läser en bok kommer han ständigt fram, knackar mig på armen och säger "Mamma." för att sen visa en av sina fina bilar som jag redan tittat på 10 gånger den dagen. Han vill berätta vilken färg den är och vilken sorts bil det är.
 
Det viktigaste för honom är inte att vi leker med honom hela tiden, utan att vi ger honom uppmärksamhet och är närvarande. Att jag tittar upp när han påkallar min uppmärksamhet, att jag svarar honom när han vill någonting och att han på så sätt vet att han alltid kommer först. 
 
Helmer kräver inte våran uppmärksamhet hela tiden och jag tror att det är för att vi har jobbat för att han ska få vara självständig och att vi har uppmuntrat honom till att prova saker själv. För han har alltid varit trygg med att göra saker själv. Han blir besviken när han måste hämta hjälp för han är den mest nyfikna person jag vet. Han vill upptäcka, prova och göra allt som alla andra gör. 
 
Så som jag älskar dig mitt lilla barn. ♥
NORRSKEN EMMA

fina bilder!

Svar: Tack så mycket! Jag tycker också om dem. 😊
Evelina ★

Kristina

AAH, vilken fin läsning!

Svar: Aww thank you darling. 💕
Evelina ★

Sarah

Hur länge har du velat ha barn? Har du alltid varit säker på att du ville bli mamma?

Anna

Så underbara bilder! 😊 Jag undrar vad du använder för kamera och om du skulle kunna berätta hur du redigerar dina bilder? Kram ❤

Anna

Så underbara bilder! 😊 Jag undrar vad du använder för kamera och om du skulle kunna berätta hur du redigerar dina bilder? Kram ❤