Bloggar jag läser: U till W

Jag hittade till Katharinas blogg nä jag letade stilinspo för nått halvår sedan. Det var i vevan då jag började förändra min egen stil och kännde att jag behövde lite nya stilikoner att följa. Katharina är från München och utöver att hon älskar mode studerar hon också konst och filosofi.
 
Claras blogg följer jag inte lika kontinueligt längre. Jag går i stället in på hennes blogg och läser ikapp lite då och då. Jag beundrar Clara för hennes entrepenörskap och för hur hon visar att en inte måste följa en specifik mall för att bli framgångsrik och lycklig. 
 
Jag älskar älskar älskar Vanjas peppiga glittrande fantastiska blogg. Den är djup och den är ytlig och den känns ärlig. I hennes blogg hittar en stil, inredning, vardagspepp, familjemys och företagande. Men den viktigaste  ingrediensen är att hon alltid får en att le, även om dagens blogginlägg handlar om något allvarligt.
 
Jag tror inte att Fridas blogg går under det här namnet längre men det var i alla fall så den hette när jag började följa henne. Fridas klädstil, inredningsstil och fotostil är väldigt annorlunda från min egen men när jag började följa henne så ville jag lära mig att fota som hon och kopiera hennes stil. Nu följer jag hennes blogg likt jag följer TV-serier. Jag har följt henne så länge att jag måste få veta vad som ska hända henne härnäst.
 
Sandra heter hen som ligger bakom bloggen vardagskonst. En blogg om fina ord, fina saker och mammadagar. Hon skriver så fina iaktagelser av vardagslivet att en går lätt vilse bland dem.
 
Sara har nyligen gått ut från Berghs School of Communication och jobbar nu som grafisk formgivare. Hennes blogg är en en personlig livsstilsblogg men jag började följa henne för att jag insireras av hennes grafisk auttryck och hennes retro influerade stil. Hon har bland annat illustrerat bokomslaget till Flora Wiströms Stanna.
 
Alla bilder som förekommer i detta inlägg är inte mina utan kommer från bloggarna under bilderna.
 
♥ ♥ ♥