50 + 50

I år fyller både min faster och farbror 50 år. I september har dem bjudit in till en stor 125 års fest för att fira detta och även att dem varit gifta i 25 år. I inbjudan stod det att dem inte ville ha några presenter men det går ju inte för sig när en fyller 50. Så mina föräldrar hade bjudit in dem på släktkalas i onsdags för att överraska dem.
 
 
Helmer var en riktigt kalaspingla i sina nya Mimmi Mus kläder.
 
 
Kalaset började med buffé middag. Dem som kom var min farfar, huvudpersonerna med mina kusiner, mina kusiners kusiner och deras farfar och farmor.
 
 
Efter maten blev det att hoppa studsmatta och fordonslekar. Mina kusiner hade med sig massor av ny gamla leksaker för Helmer att gå igenom.

 
Sen blev det självklart paketöppning, den delen av kalaset som var överraskningen. Presentöppnarexperten fick självklart hjälpa till. Detta följdes upp av marängtårta, jordgubbar och kaffe.
 
 
Mitt bidrag till presenten var detta kort som jag gjorde med hjälp av lite saker jag hittade i stugan. - Ett tomt vitt kort, en markeringspenna, lite färgat papper, tejp och några klistermärken. Resultatet blev ändå rätt okej.
 
 
När Helmer sen hade somnat gick vi ner på ängen mittemot vår stuga och spelade olika varianter på kubbstafett. Tävlingar av detta slag är något som min släkt är specialister på.
 
 
Sommarkvällar av detta slag är aldrig fel. Grattis Hans och Katarina! ❤
Isa Bylund

vad fiffigt av dem med 125 års kalas ;) Ser så härligt ut, bra kväll förstår jag!

Svar: Ja vist var det. Kvällen var verkligen fantastiskt mysig.
Evelina ★