Monthly Makers - Contrast

 
 
Temat för Monthly Makers i Januari månad är Contrast (Kontrast) och ovan ser ni min inspirations moodboard på temat. Jag vet inte varför men jag har väldigt svårt för att förklara i ord varför jag tänker som jag gör eller varför och hur saker och ting inspirerar mig. Att leda någon genom mina tankegångar och förklara varför jag har gjort som jag har gjort är något av det svåraste jag vet. Men det jag vet är att inför detta tema så kännde jag direkt att jag ville jobba med svart mot vitt eller skuggor och ljus och rymd.
 
 
Och detta var det jag landade i. Jag har valt att jobba i illustrator för att jag vill utvecklas i det programet och för att jag känner mig bekväm med att jobba digitalt just nu. Det känns så roligt att vara med i detta initiativ och att få skapa för mig själv inte för att jag behöver avsluta en uppgift i skolan.
Jessica

Så fint!!

Svar: Tack så mycket!
EVELINA ÖSTLUND

Alicia

Wow, vilken vacker bild! Gillar verkligen hur kropparna får flyta ihop med bakgrunden, och hur du varierat extremerna med gråa, rosa, lila och beige toner. Mycket fint!

Svar: Åh vad fint med en så utförlig komplimang. Först gjorde jag den svartvit med gråa skuggor på båda ansiktena men det blev inte riktigt som jag ville. Jobbar ofta med mycket färg så den kändes trist i första stadiet. Jag blev nöjd med resultatet och det är så fantastiskt roligt att få hörande från andra också.
EVELINA ÖSTLUND

Silje

Vakkert, og veldig fint at du har brukt nokre brunaktige fargar innimellom i tillegg til svart og kvitt :)

Svar: Tack så mycket! Jag bli alltid så glad när andra gillar mina verk.
EVELINA ÖSTLUND

Wilda

Vilken häftig bild! Gillar verkligen de där eldstjärnorna och hur de kontrasterar mot månen. Plus att reflektionen av månen verkligen ger den där känslan av att månen färgar av sig av sin magi som en ju verkligen kan uppleva en månskensnatt! Så fint!

Svar: Tack! Så fin komplimang. Det du beskriver var precis det jag försökte fånga.
EVELINA ÖSTLUND

Louie

Så fint!

Svar: Tack du!
EVELINA ÖSTLUND