Saker som är på väg hem till mig

Jag och Markus har syslat lite med onlineshopping på senare tid och nu är det ett gäng prylar och ting som är på väg hem till oss i stora som små paket.
 
 
Det första paketet är min nya kånken. Min gamla gick sönder för nån vecka sedan efter 7 års lång och trogen tjänst. Min gamla var faluröd och jag fick den av min farmor i julklapp året jag började gymnasiet. Den jag nu har beställt är i nyansen frost green vilket är en pastelli grågrön färg. 
Sen har jag och Markus lagt en IKEA beställning på lite kompletterande möbler till vår inredning. T.ex. denna stabila korg som vi ska ha som soffor. Vi har inte riktigt plats för ett stort soffbord men vill ändå ha något att ställa datorn på när vi ska titta på serier och film. Så deta lilla kvadratbord kommer bli perfekt.
 
Vi har en blygsam sammling LP skivor och har nu fått en LP-spelare av Markus mamma så denna kalaxhylla ska vi ha som musikmöbel. 
 
En läslampa är ju aldrig fel så denna höga spott fick också hamna i inköpskorgen.
 
Och sist men inte minst så har vi köpt ett nytt matbord. Våra gamla är stort och ovalt. Den rymmer ca 10 gäster men tar massa plats när det bara är vi tre. Så vi valde ettor som är litet men som går att fälla ut om vi skulle få middagsgäster.
 
Hittills har vi endast haft secondhand och ärvda möbler. Och vi har trivts med det och inte tänkt så mycket på det för att det ger sin egna charm. Men nu så känns det jättekul att ha råd att köpa dem möbler vi vill. Det har väckt ett inredningsintresse jag inte visste fanns.