En hel söndag

 
När vi vaknade i Söndags så sken solen varm och gul in i vårat kök. Helmer hade klivit upp och satt på Netflix själv och låtit oss sova nån timme extra. Så när jag och Markus steg upp var klockan 8.00.
 
 
Efter påklädnad och lite Helmer kramar kokade jag frukostgröt.
 
 
Jag äter min gröt med äpplen, socker och kannel, Helmer äter den med sylt och Markus med honung.
 
 
Nomnom.. Gott med gröt. 
 
 
Det var perfekt fotoljus denna morgon. Så här vill en alltid ha det.
 
 
Efter lite lek på förmiddagen så for Markus iväg för att jobba och då var det också dags för Helmer att sova middag. Medan han sov så började jag se Netflix nya serie A Series of Unfortunate Events som är baserad på Lemony Snickets böcker om syskonen Baudelaire. Jag älskade dessa böcker när jag var yngre och blev så peppad och glad när jag fick reda på att tv-serien skulle komma. Jag han se de två första avsnitten och hittills så tycker jag att den är väldigt bra.
 
 
När Helmer sen vaknade så åkte han och jag in till stan och mötte upp Joel. Vi åkte in mest för att titta på snöskulpturerna som fanns i centrum. Det är en årlig tradition i Umeå att varje vinter hålls det en snöskulpturstävling.
 
 
Här ser ni några av skulpturerna. Dem hade också byggt upp en snörutschkana som jag och Helmer åkte i innan vi letade upp ett öppet café för att fika lite.
 
 
Det blev espresso house. Jag åt en chokladkaka med hasselnötter, Joel en caramel cheesecake och Helmer tog en pepparkaksmuffin med glasyr och tranbär. 
 
 
Efter café besöket åkte vi hem till mig, Markus kom hem från jobbet, vi lagade vegansk morot- och spenatlasagne och åt upp resterna från gofikat vi ätit med Markus mamma och Stig. Sen blev det kväll och vi gick och la oss för ta nya tag när veckan började om.
2
Christin

Vilka fina snöskulpturer! Mysiga bilder! :)

Svar: Tack då mycket!
Evelina ★

Maria at Inredningsvis

Men wow vilka fantastiska skulpturer snacka om talang där :)

Idag är det lyxiga gardin tips på bloggen!

Ha en fin vecka:)

/Maria