Tillbakablick November 2017

Under november hände det inte mycket i mitt instagramflöde men några ögonblick hade jag fångat på bild och delat. 
 
 
Allt började med maskeradfest med mitt kära squad. Här ovan saknas dock Stefan en som var utklädd till Hoxton från Payday. Vi andra hade filmtema på våra kostymer. - Mia Wallace från Pulp Fiction, Magenta från Rocky HorrorVito Corleone från the Godfather och Eleven från Stranger Things
 
 
Denna månad började jag, som en gör, kolla på vad jag önskade mig i julklapp och jag fastnade då mycket för olika fomer av poesi. Milk and Honey, boken som visas till vänster, fick jag desutom av Tilda när vi hade lillajulafton.
 
 
Men jag tänkte inte bara på mina egna julklappar. Jag och Matilda gjorde två olika julklappsturer på stan och då jag inte kunde visa upp vad jag hade köpt så visade jag istället de fina korten som jag hittade.
 
 
Jag karvade min halloweenpumpa två veckor försent och runt den tiden syntes också gräset fortfarande. 
 
 
Jag och Markus möblerade om lite hemma och då fick två av mina tavlor komma upp på väggarna.
 
 
Den 17 november stod över 4000 lyktor och glöder i centrala Umeå. Helmer har gjort en av dem. Helgen detta skede hade vi övernattningsgäster i form av Markus mamma Inger och hennes man Stig. De var med och tittade på ljusshowen.
 
 
Vi gick också på det nyöppnade fiket Torget, som ligger i ett glashus mitt på torget i Umeå. Där kan en äta pizza, sallad och våfflor eller fika och ta en kopp kaffe. Jag beställde våfflor.
 
 
Sista helgen för månaden var jag, Markus och Helmer på dop för två av våra vänners dotter Thea. Både jag och Markus har jobbat med Theas föräldrar tidigare och hon har en ockås en storebror som är jämnårig med Helmer. Vi har inte så många vänner som också har barn. Så utöver förskolan har Helmer inte så många jämnåriga att vara med. Så det känns skönt att våran Helmer och Theas storebror Viggo har blivit bra kompisar. 
 
 
November avslutades sen med plugg. Jag och Matilda satt och skrev många reflektioner, pm och inlämmningsuppgifter tillsammans. Men vi tröstade också våra trötta hjärnor med kompishäng. Så det var inte så illa ändå.

☆ ☆ ☆ 
 
Förra månaden: