Peach and Red

 
Det hände igen. Ny design till bloggen. Denna gång har jag provat något nytt på flera sätt. Det första är att jag har jobbat efter en moodboard. Vi gör detta helatiden inför projekt och uppdrag i skolan och jag tänkte att jag skulle testa samma tillvägagångssätt i mina egna. Jag utgick från att jag ville ha samma illustration som tidigare i headern men att jag ville att den skulle smälta in i designen mer. Att allting skulle ha en helhet. Jag ville desutom testa att inte använda svart och vitt till bakgrund och text. - Något som jag alltid har gjort. 
 
 
Jag ville också ta tillbaka sidomenyn. Jag tycker att det är svårt att läsa inläggen via datorn när bilderna tar upp hela fönstret och därför tycker jag också att det är snyggt att barlansera upp ett smalare inläggsflöde med en sidomeny.
 
Klicka för att se en större version.
 
Jag tycker att det är så kul att sitta och knepa och knopa. Att göra ny header, exprimentera med färger, layout och typsnitt. Därför ändrar denna plats utseende rätt ofta och jag vet aldrig hur länge en design känns rätt. Men roligt är det och jag hoppas att ni hjälper mig att se så att allt ser bra ut.
 
Vill du beställa en design eller annat designrelaterat? Klicka då in HÄR!
Maya Larsson - Entreprenörskap & pepp

Snyggt!

Svar: Tack! <3
Evelina