My year in music 2017

Spotify hjälper ju en att summera året i musikväg och det är så himla roligt att kolla på tycker jag. Både andras och ens egen. Just i år har jag börjat lyssna mer på poddar och ljudböcker än tidigare. Har märkt att jag pluggar bättre till prat än till musik. Helmer hare däremot börjat lyssna mycket på musik hemma och jag och Helmer har haft delat konto fram till nu. Så det märks också på mina topplistor. Nu tar vi en titt på mitt musikår hörrni. 
 
 
Jag och Helmer har i all fall lyssnat på 15 277 minuter, på 1 060 olika låtar, 437 olika artister och utforskat 14 genrer. Och här kan ni ockås se Helmers roll i dramat. Han vill ofta lyssna medan han leker. Han börjar alltid med att lyssna på Håll om mig hårt och sen består majoriteten av hans spellista av Electric Banana Band. RuelleZara Larsson och Selena Gomez känns däremot igen av mig. Skulle gissa att Live like legends, Symphony och Only you skulle ta sig in på toplistan om en bortser från Helmers låtar.
 
 
Vill ni lyssna på mina (och Helmers) 100 mest spelade låtar kan spana in spellistan som spotify så snällt laggt ihop. Ni hittar den här. och här kan du se ditt eget musikår!

♥ ♥ ♥