Mina redigeringsappar i mobilen

 
Jag är ett stort fan av instagram och älskar att fota med mobilen. Och ska vi vara ärliga så redigerar vi alla våra bilder innan dem läggs upp i våra flöden. Bilden kan vara för mörk och ha en liten grön ton som en vill få bort. Jag använder i huvudsak tre olika redigeringsappar till olika typer av redigering. 
 
VSCO Cam
VSCO Cam har överlägset de bästa förinställningar, alltså filter, som förstärker och ljusar upp dina fotografier. VSCO Cam ger ett mer eleganta och subtilt resultat än de flesta andra filter appar och med redigeringsverktygen kan du kan ändra skärpa, temperatur, kontraster, exponering och mycket mer.
Ladda ner: Apple | Android
 
Adobe Photoshop Express
Denna app har också fina filter men det som gör den bra är redigeringsverktygen. Justeringarna du kan göra i Express är mycket snällare mot bilden och dess kvalite än vad många andra appar är.
Ladda ner: Apple | Android
 
Snapseed
I Snapseed kan du göra finjusteringar i detaljer i bilden. Det finns ett penselverktyg som gör att du till exempel kan ljusa upp en liten del av bilden. Det bästa med denna app är att det finns ett verktyg som liknar kloningsverktyget/lagningspenseln i Photoshop som heter healing. Detta verktyg tillåter dig att "klona bort" skavanker, smutts eller små detaljer i dina bilder. 
Ladda ner: Apple | Android