Från de senaste 10 dagarna

Jag har köpt en ny dator men glömt köpa en adapter så just nu kan jag inte föra över bilder från min kamera. Därför har det blivit mycket mobilbilder och bilder från arkivet. Hoppas att ni har överseende med mig och att inläggen fortfarande håller nån form av standard.

 
Men vad har hänt sen sisst då? Det har varit julfest på kyrkan vi går i om söndagarna. Det bjöds på lussekatter, peparkjakor, lekar och ringdans. Tomten döck också upp och delade ut små paket. 
 
 
I onsdags var jag på min bror Eriks jul- och Luciakonsert. Han har snart gått klart sin första termin på musikprogrammet på Midgårdskolan och på Lucia hade dem sin första konsert. Det var fantastiskt bra och välgjort. Jag fick rysningar flera gånger om och kännde att jag även blev lite avundsjuk. Saknar musiken som mest när jag får gå på konsert. 
 
 
I fredags var Helmers förskola stängd så då var vi på julvandring i Tegskyrka. Varje år sätter de upp en upplevelsevandring (skådespel) av julevangeliet, för dem som går i ettan, och jag och Markus har varit med alla år sen vi jobbade där. 
 
 
Den senaste veckan har Helmer också börjat tycka att snö är himmla roligt. - Snögubbar, åka pulka, ha snöbollskrig eller bara slänga sig i den. Hans kinder är alltid rosiga och kalla när vi hämtar honom från förskolan numera.
 
 
Sen har jag och min vänner haft vår lillajulafton men mer om det i ett annat inlägg. ♥