Wonder Sisters weekend

 
I helgen var min syster på besök. Våra föräldrar var på en helgtripp till Luleå så då fick Ester bo hos oss. Fredagen var lugn och kreativ. Vi målade, pratade och såg dystopiska kärlekshistorien Equals. Jag gillade den men min entusiasm delades inte av Markus och Ester.
 
 
På lördagen slog vi följe med min bror Emanuel och Matilda och åkte till Leos Lekland. Det är fantastiskt hur mycket energi vår lilla Helmet har. Vi turades om att springa runt och leka med honom och blev alla uttröttade innan honom. Sista timmen satt jag i cafeterian, drack lite kaffe och läste mama medan Helmer och Ester åkte några sista varv i rutschkanan.
 
 
På söndagen gick vi först på gudstjänst i Grisbackakyrkan och efter lunch var vi och tittade på Esters fotbollsmatch. Mina syskon fortsätter att överraska. När jag får chansen att prata med dem får jag alltid reda på något nytt om dem. - Om deras liv, åsikter, personlighet och intressen. Särskilt Ester är inte som jag minns henne och sakta börjar jag inse att hon inte är ett barn längre.