Tillbakablick Juli 2017

 
Juli månad började med att vi redan var i Fällsvik. Markus farbror och faster har också stuga i samma by så under första veckan i juli träffade vi dem över några middagar.
 
 
En av dagarna tog en biltur till Härnösand. Vi tittade på domkyrkan och lekte i ett tåg vi hittade på torget. 
 
 
Och en av dem sista dagarna i Fällsvik kom värmen så då passade vi på at ta med en picknickkorg ner till stranden i närheten av våran stuga. Ingen av oss badade men några sandslott blev byggda och bullar blev uppätna.
 
 
Någon vecka in i juli åkte vi norrut till Umeå igen för att Markus behövde jobba lite inför konfirmationslägert Markus skulle ut på i slutet av månaden. Men vi passade också på att åka på utfyckter utanför Umeå nu när vi skaffat bil. Balnd annat var vi i, Tavelsjö, byn jag är uppvuxen i.
 
 
Under veckan vi var hemma i Umeå blev det också tårtkalas då min vän Sandra fylde 24. Det blev också Harry Potter quiz och Mario Kart turnering för att fira den stora dagen. 
 
 
Sen var det ju några dagar då Markus jobbade med planering och annat inör lägret. Då begav oss jag och Helmer ut på egna äventyr. 
 
 
Men innan Markus skulle ut på läger han vi åka en sväng till SKellefteå upp till mina föräldrars sommarstuga. Näst sista helgen i juli var också trästockfetivalen som vi gick på för att se Säker, Lisa Miskovsky och Linnea Henriksson. Helmer tytckte dock att det var roligast att vara i äventyrslekparken på området.
 
 
Sen åkte Markus på läger och jag och Helmer stannade kvar i Skellefteå. Vi åt god mat, badade, lekte och han även spela lite discgolf med mina syskon. 
 
 
Det bästa med sommaren för Helmers del verkar ha varit att vara i stugorna (både våran i Fällsvik och mina föräldrars). Det finns mycket yta att springa runt på, skogar att utforska, vatten att bada i och han behöver inte ha oss som svansar vart han än går.
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
☆ ☆ ☆ 
 
Förra månaden: