Önskelista till min födelsedag

Om två veckor fyller jag år. Jag blir 23 i år och det känns inte alls märkvärdigt. Men det är kul att fylla år och i år är det till och med finsittning på min födelsedag. Nu tänkte jag visa upp lite fina saker jag hittat på nätet som väldigt gärna får hamna hemma hos mig lagom til den 9 september.
 
Men det ska såklart stå Evelina. Kanske lite väl ego att gå runt med sitt eget namn runt halsen men varje gång jag ser sex and the city tänker jag att jag skulle vilja ha ett namnhalsband igen. Hade nämligen ett när jag var liten, såg dock inte riktigt ut som denna. Den jag hade hade svart tygband och i det hängde bokstäverna som bildade mitt namn. Bokstäverna i sig var silvriga och i versaler. 
 
Titta bara på den. Är den inte fin? En pastellrosa väska med gulddetaljer i en mellanstor modell som är perfekt för vardagar. Gillar att handtagen är lite längre än på många andra handväskor. - En kombo av en handväska och en tote bag. Jag har letat ett tag efter en handväska att ha till vardags. Men mitt problem är att dem antingen är för låga eller för snäva. Alltså att böcker och datorn inte får platts eller att dem sticker upp ur väskan. Denna väska verkar ha perfekta mått.
 
Tycke gul är en så fin färg på kläder och just denna nyans brukar leta sig in i min garderob kring hösten. Har till exempel redan några tjocktröjor i denna nyans. Tycker den ser hur mysig ut som helst. Jag vill bara gosa in mig i den och aldrig ta av den.
 
Samma nyans och material som jackan ovan fast inte lika varm och höstvänlig. Har letat efter en snygg bikerjacka ett tag men inte hittat någon då jag inte velat ha en svart. Har letat efter en färgad jacka som inte är i läderimitation, för tycker ofta att det ser plastigt ut. But this jacket is a dream! 
 
Jag har velat ha en polaroid kamera sen jag gick i mellanstadiet och när jag och Markus var i Tyskland var jag jättenära på att köpa en babyblå Instax. Denna funkar precis som en polaroid kamera men bilderna som kommer ut är mindre.
 
Om en inte har en kamera som skriver ut bilderna direkt så kan en skaffa sig denna lilla makapär som skriver ut ens mobilbilder. Detta är en liten portabel fotoskrivare som du kan skriva ut bilder med via din mobil eller surfplatta. Vet inte hur stora bilderna blir eller hur kvaliten är men tycker den verkar så rolig och smart.
 
Nu är det bara att vänta in min föelsedag och se hur många jag känner som läser min blogg. 😹
Grattis i förskott till mig själv! 🎂