Krämig vegetarisk zucchini lasagne

Idag tänkte jag dela med mig av mitt recept på vegetarisk lasagne. Denna rätt lagar jag ofta om vi ska ha middagsgäster och för den är supergod och väldigt mättande. 
 
 
INGREDIENSER
Lasagneplattor
1 förpakning kikärtor
1 gul lök 
1 zucchini 
1 paprika
3 morötter
2 finkrossade tomater
Philadelfiaost
Mozzarella
 
 
GÖR SÅ HÄR
Innan du börjar lägga igerdienserna i gratängformen så ska du hacka och steka löken och zucchinin. Finhacka löken och skiva zuccinin och stek dem tillsammans. Ta sen pannan från plattan och låt det svalna medan du börjar fylla formen.
 
 
Första lagret av lasagnen består bara av den ena av förpakningarna med finkrossade tomaterna.
Sen lägger du ett lager lasagneplattor för att sen lägga andra lagret.
 
Andra lagret fyller du med zuccinin och löken du nyss stekte. Här lägger du också kikärtorna, philadelfiaosten, paprikan och morötterna. Hacka paprikan och morötterna innan du läger dem i formen.
 
Sen lägger du ett lager lasagnplattor och häller över det andra paketet finkrossade tomater. Toppa med mozzarella och grädda i mitten av ugnen i 30 - 40 min i 225°C. Tiden lasagnen ska vara i ugnen varierar beroende på hur pass hårda du vill att lasagneplattorna ska vara.
 
 
När du tar ut den ur ugnenn kan den behöva svalna en smula innan du äter. Bon appetit!
2
Mirre

Ser jättegott ut

Svar: Den är super god 😜
Evelina ★

Hemma Hos Felicia

åh, detdär ser supergott ut!!

Svar: Den är supergod! Prova! :-)
Evelina ★