Bort från klipporna vid havet

Igår blev sista dagen i Fällsvik för den här gången. Vi har haft 5 väldigt härliga och lugna dagar i stugan och jag tror att det har bettyt mycket för Markus att få ha en extra ledig vecka innan terminen börjar om nästa vecka. Dem 4 veckorna innan vi åkte till Fällsvik så har Markus jobbat på konfaläger så denna extra semester vecka var mest för att an skulle få njuta av att få en paus innan vardagen börjar om.
 
 
Vår sista dag i Fällsvik räckte fram till kl.14, då vi åkte till Ullånger för att sova en natt hos Helmers farmor Inger och hennes man Stig. Vi åt en lång frukost, tittade på morgon-tv med Helmer, packade och gick en sista tur på Rotsidan. Det är Helmers favoritplats i stugan. Varje dag vill han gå ut till klipporna vid havet och sitta och titta på hur vågorna slår mot stenarna och se om han hittar lite blåbär. Idag var vi ute en timme innan vi gick hem, åt en lätt lunch och åkte vidare. 

 
Vid halv tre kom vi fram till Ullånger. Vi fick en god middag i form av hallomiburgare med klyftpotatis och sen blev det lite kvällsmys innan Helmer kröp ner i sängen.
 
 
Först såg vi en film och åt lite chips. Sen byggde Helmer och farmor Inger en bondgård tillsammans medan jag läste Historiskan. Har velat läsa denna tidning länge men aldrig köpt hem den. Inger hade dem senaste numrera hemma så jag passade på att läsa om Frida Kahlo, Simone de Beauvais och många andra häftiga kvinnor från historien.