We can do it

 
Ni kanske mins logotypen jag gjorde åt Pekingsystrar? Här har vi tjejerna i loggan i färg. Jag har ändrat detaljerna på tröjan och färgen på hårbandet från blått till rött. Tjejerna i Pekingsystrar hade en idé om att göra en logotyp med inspiration från den klassiska "we can do it"-kvinnan vilket var en idé som jag gick igång på.
 
Något som jag försöker jobba på är att vara mer inkluderande i mitt skapande. Jag jobbar på att vara mer medveten när jag illustrerar och målar. Att inte bara måla vita människor och att måla olika former och figurer. Jag fick en idé om att tejerna i loggan skulle vara som reflektioner av varandra. Lika men i kontraster mot varandra. För att visa på mångfald och att vi alla är lika även om vi är olika. 
 
Den klassiska "we can do it"-bilden har ju redan en egen symbolik och jag ville bygga vidare på den. Vad tycker ni om resultatet?
 
 
Är du intresserad av att beställa någonting av mig. En logotyp, ett print eller en annan typ av illustration så kan du kontakta mig via min facebook-sida. ↓
 
#HappiChallenge
 
Tryck gärna på det lilla hjärtat så jag vet vilka inlägg ni gillar bäst!
 
☆ ☆ ☆ 
 
Tidigare inlägg:
Kamratskap och systerskap